maandag 28 september 2009

Mooi San Fran!

Jawel... veilig en heelhuids over gekomen. Ben wel helemaal aan de latten. Dus mijn verhalen laten nog wel even op zich wachten... Nu eerst slapen en hopen dak morgen een gat in de dag slaap. Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag met (nog steeds) heel veel mooi weer!!!

Liefs mij!

2 opmerkingen:

Joke zei

Lieve Annemieke, fijn dat je bericht dat je goed bent aangekomen. Hoop dat je toch een beetje genoten hebt van de reis, en nu lekker lang kunt rusten.
Ik heb genoten van het feest, het weer was prachtig zonnig en iedereen kon zo de tuin in met zijn/haar glaasje. De kinderen en Jannie verzorgden ons allemaal van lekkere hapjes. Van Anton kreeg ik de gouden mirette, ingesteld door hem zelf en ik was de eerste in de rij die hem mocht ontvangen, inclusief toespraak! Dus nu maar op naar de volgende tien jaar, volgens enkele gasten kan ik nog wel drie maal tien jaar mee! Nou, zo voel ik me nu niet, beetje brak! maar zal wel weer bijtrekken, niets gewend moet je maar denken.
Wens je al het goede wat je maar kunt bedenken toe voor je reis door de wereld, liefs Joke

Lella zei

Fijn daj er bent Miek! Hoop dat het allemaal nog een beetje meeviel en dat je van de reis hebt kunnen genieten! En nu flink bijslapen!!! Zeg, kun je even laten weten waar je precies slaapt, ik ben weer helemaal bij op google earth en heb San Francisco gevonden met volgens mij wel honderden slaapplaatsen! Jee wat een stad of nie?

Maar errug leuk om weer te zien waar je allemaal geweest de afgelopen tijd en ik ga het nu hopelijk weer goed bijhouden!

Nou lieve Miek, snurk erop los en tot gauw maar weer!

Liefs, zoen en knuf van Lella!

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...