donderdag 19 april 2018

Donderdag 19 april 2018


Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Ook nu viel het weer op hoe vriendelijk iedereen was. Als ik hier ooit weer in de buurt zou zijn, dan zou ik hier weer overnachten!
We besloten nog verder de bergen in te rijden. Prachtige weg die uiteindelijk op hield bij een ski gebied waar nog steeds geskied werd. Waarschijnlijk één van de laatste plekken in de buurt waar dat nog kan. Toen dezelfde weg weer terug. We besloten eerst naar de Europabrug te gaan om bij de Mc Donalds met het aller mooiste uitzicht een kopje koffie te drinken en daarna naar Innsbruck te gaan. Een mooie stad waar we wat hebben rond gewandeld en wat hebben gedronken op het terras van het Hardrock Café. Wat een heerlijk weer en wat een uitzicht! Ik vond Innsbruck heel dorpsachtig aan doen, terwijl het toch beste een grote stad is.
Toen weer verder. Onderweg heeft Marco de auto nog even gewassen bij een tankstation. We besloten een hotel te nemen in de buurt van de beurs van München . Dan kunnen we morgen naar kasteel Neuschwanstein, nog even een kijkje nemen in Garmisch-Partenkirchen en al wat uurtjes richting huis rijden zodat we zaterdag een beetje op tijd thuis zijn
Het hotel in München, het H4 Hotel, was groot, maar prima voor elkaar. We hadden best een luxe kamer. Maar eerst zijn we even naar het nabijgelegen winkelcentrum gelopen, waar Marco een nieuwe zonnebril heeft gekocht en we wat zijn gaan eten. Dat eten viel helaas een beetje tegen en de serveerster die niet zo heel erg aardig was vroeg notabene nog om een fooi ook! Maar goed, we liggen nu heerlijk languit op bed en gaan zo maar eens een slapie doen. Ik kijk uit naar morgen!

Geen opmerkingen:

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...