vrijdag 21 augustus 2009

Quesnel.... vraag me niet hoe je het uitspreekt...

Dag lieve allemaal. Het is hier kwart over 10 en ik kom net terug van de film en het is ZOOOOO leuk om jullie berichtjes te lezen! Wordt er gewoon vrolijk van! Niet dat ik dat niet ws hoor, maar nog vrolijker zullen we maar zeggen!
Vanmorgen om een uur of 10 opgestaan. super sjaggerijnig want ik kon ten eerste al niet in slaap komen van de herrie op de gang. Er zijn blijkbaar mensen die denken dat ze om 2 uur snachts gewoon schreeuwend door de gang van een hotel kunnen lopen en dan ook nog, het leek wel een krat vol flessen, kapot konden laten vallen.
En dan 's morgens tegen 7 uur gewekt worden door de hotel telefoon. Die ging telkens en als ik dan opnam was er al weer opgegooi. Uiteindelijk bleek er om 9 uur wèl iemand aan de telefoon met de verontschuldiging dat ze het verkeerde nummer had gedraaid. Ik kende mezelf bijna niet terug, omdat ik terug snauwde dat ik daar niet blij mee was en wilde slapen. Tja en toen lag ik daar weer wakker van! haha
Maar goed, om 11 uur zat ik de auto op weg naar Quesnel. Telkens als ik het mensen hoor uitspreken denk ik... oja...onthouden. Maar dat lukt dus niet.
Na een rit van ongeveer anderhalf uur zonder te stoppen dit keer kwam hier aan. (en zoals het inmiddels altijd gaat stond er langs de kant van de weg weer een hert naar me te kijken. Maar wel zo dicht bij dat ik er van schrok!)


Het hotel, Billy Barker Casino hotel, ziet er uit als een soort oude stoomboot. Wel grappig. Er is hier dus een casion beneden. Misschien dak daar morgenavond nog wel een kijkje ga nemen, maar daar heb ik nu geen zijn in.
Na aankomst ben ik de stad in gelopen. Overal weer rond lopen neuzen en me aardig ingehouden met kopen. Wel weer w super grappig magneten gekocht. op de één staat: Where there's a will.... I hope I'm in it! Will staat niet alleen voor waar een wil is, is een weg, wil, maar het betekend ook testament. Voor de genen die hem ff niet snappen. Ik vond hem in elk geval leuk.
En de ander was als volgt: If you are wat you eat.... I must be cheap, fast and easy! hahaha. Die vond ik echt geweldig.
Ik ben hier dus behoorlijk aan het magneten in slaan. Ze zijn zo grappig!
Verder heb ik nog bij een heel leuk tentje wat gedroken en later op de dag gegeten. Wanda had me er gisteren over verteld, dus had ik besloten het op te zoeken. In eerste instantie leek het niet super, maar binnen gekomen was het echt leuk. En het eten was goed.



En vanavond dus om 7 uur naar de film geweest. Timetravelers heet hij geloof ik. Eerst begreep ik er niet zo veel van. Beetje ingewikkeld verhaal, maar later viel het kwartje gelukkig. Leuke film, het publiek bestond voor 99% uit vrouwen, dus heren... jullie snappen het al!

En nu ben ik dus wederom mijn verhaaltje aan het typen en vraag me af wie er van jullie al wakker is en wie niet. Vroeg me vandaag af hoe het op de Scholle is. Nog een beetje gezellig daar of liggen jullie allemaal voor pampus vanwege de hitte?

Nou, ik ga de foto's er even tussen prutsen en wens jullie allemaal een hele fijne dag toe!

Liefs Annemieke

Oja... dat kan ik nu wel vertellen. Gisteravond vertelde Wanda me dat Williams Lake het meest criminele stadje van Canada was! Blij dak er levend en wel weg ben gekomen! haha! Ik heb er in elk geval niks van gemerkt!

1 opmerking:

Jan&Betty zei

Hallo Miek,
Al veel van je gelezen, geweldig wat je allemaal doet en beleefd.
Al eerder geprobeerd een reactie te geven maar waarschijnlijk toen niet goed gedaan. Hopelijk nu wel.
Bij ons is alles goed. Veel liefs en groetjes van Betty & Jan

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...