woensdag 1 september 2010

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen wakker geworden en het ontbijt maar eens op gaan zoeken, wat prima voor elkaar was. Daarna mn blog even bijgewerkt en toen de boel maar eens in de auto gegooid. We hadden het plaatsje Vieste op het schiereiland Gargano op de tomtom ingesteld. Maar dat was zo´n 600 km en we hadden niet het idee dat we dat zouden halen vandaag. Maar de rit, met geregeld het uitzicht op zee, liep heel voorspoedig en ik geloof dat het een uur of 5 was dat we bij de uitgezochte camping, Punta Lunga, aan kwamen. We werden met een golfkarretje rond gereden om een plek uit te zoeken. Eerst leek het ons niet wat, maar toch besloten om een plekje te nemen. Het was een terassencamping aan het strand, met overal naaldbomen. Onze tent stond dus aardig beschut en we konden tussen de bomen door het strand en de zee zien liggen.


Tent op gezet en toen dat klaar was een bakkie koffie gemaakt. We zaten daar lekker van te genieten toen marco er onder werd gepoept door een duif die boven hem in de boom zat. Ik zelf vond dat behoorlijk grappig. Marco iets minder.

Het leek ons toen wel even een goed plan om in zee te duiken. Het water was heerlijk qua temperatuur! We hebben dan ook een hele poos in zee gelegen tot de wind het toch een beetje te koud maakt. Even douchen en wat spullen in de campingwinkel gekocht om bij de tent te koken. Iets van gevulde pasta met worstjes en bolognesesaus. Het was inmiddels al donker en bij het licht van het lantaarntje heb ik gekookt. Helaas was het niet erg smaakvol en we besloten dat we morgen maar lekker ergens een pizza gingen eten. Terwijl we naar de wasplek liepen om de afwas te doen begon het ineens heel hard te waaien en te lichten. Ik wou nog terug gaan, maar marco had zoiets van, dat gaat wel goed. Bij het washok aangekomen begon het echt knetterhard te regenen. Marco besloot om toch maar terug te gaan naar de tent. Maar goed ook, anders was het grondzeil en alles daarop weer kliedernat geworden. Toen het iets minder regende ben ik ook naar de tent gegaan. Marco heeft toen de auto opgehaald om hem toch naast de tent te zetten. Officieel moet ie hier op de parkeerplaats staan, maar aangezien de plek naast ons leeg is, leek het ons wel zo handig om de spullen zo veel mogelijk in de auto te laten.

We hebben de tent toen nog vast gezet met extra haringen en toen alles klaar was hebben we in de tent zitten lezen. Met de bulderende zee op de achtergrond.

We hoopten allebei dat dit slechte weer geen trend zou worden deze vakantie!

Geen opmerkingen:

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...