zaterdag 4 september 2010

Ja hoor.... hebbenwij weer! Bewolking op onze stranddag!!!!

Vrijdag 3 september 2010
Vanmorgen hebben we lekker uitgeslapen. En we hadden dikke vette pech. Zo zonnig als het gisteren was, zo bewolkt was het vandaag. Niet echt weer om te zwemmen. Dus een hele relaxte morgen gehad. Smiddags toch maar even naar het super de luxe zwembad gegaan. Het water was behoorlijk koud! En het bubbelbad deed het helaas niet. En bij deze de foto met badmuts waar jullie op zaten te wachten! En die mag NOOIT tegen ons gebruikt worden. Laat dat ff duidelijk zijn!

Toen toch maar naar zee gegaan (we zaten met ons tentje nog geen 100meter van het strand). De zee was een stuk aangenamer! Dus lekker in zee gepoedeld en op het strand gelegen. Het zonnetje kwam er zowaar nog even door!

Toen naar de supermarkt op de camping en eten gemaakt bij de tent. Broodje hamburger en cordon blue's. Het smaakte wel aardig. Nog lekker bij de tent zitten lezen voor we (ik al om half 10) vroeg onder de wol kropen! Al met al de meest relaxte dag tot nu toe geloof ik.

2 opmerkingen:

helga zei

GEWELDIG!!!! LOL

Anoniem zei

swat zijn jullie toch een prachtig koppel... vooral die mutsjes doen t m... :-))))

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...