maandag 6 september 2010

Van Rome naar Villa Maya

Vanmorgen om half 9 opgestaan en de prut in de auto gegooid. Om half 10 reden we de camping af. Onderweg kwamen we een Mc Café tegen. Dit keer zouden we het anders aanpakken We bestelden 3 cappuccino to go en gooiden die buiten in onze thermobekers! Wie geen Italiaans kan moet slim zijn!!!
Het duurde even voor we helemaal om Rome waren gereden. Wat een grote stad is dat! We reden richting Siena. Daar aangekomen hebben we even buiten het centrum de auto geparkeerd en zijn naar het centrum gelopen. Het centrum had een heel mooi plein, omringd door hoge gebouwen en een soort gemeentehuis met een hele hoge toren. Die kon je beklimmen voor 8 euro. Die beklimming hebben we maar laten wezen en op het plein lekker een ijsje gekocht en nog wat souvenirs.


Toen de auto weer in en de tomtom ingesteld op een toeristische route naar Pisa. De route was mooi en we zagen het echte Toscaanse landschap zoals we ons dat voor hadden gesteld.

Zo´n 30 km voor de stad Pisa besloten we een hotel te zoeken. We zagen een groot hotel waar we naar toe wilden. Maar dacht je dat we er konden komen? We hebben er helemaal omheen gereden, maar we konden er op de één of andere manier niet dichtbij komen. Dus de tomtom maar ingesteld op het dichtstbijzijnde hotel. Het Villa Maya hotel. Het bleek in een iniemienie dorpje te liggen. Het was een groot oud landhuis en we kregen een kamer op de eerste verdieping. Nadat we de spullen op de kamer hadden gezet gingen we kijken wat het restaurant van het hotel te bieden had. We zagen op de kaart niet echt iets waar we blij van werden, dus reden we de buurt in en kwamen bij Alfonso´s terecht. Daar hebben we beide een pizza gegeten die prima smaakte. Toen terug naar het hotel en slapie doen!

1 opmerking:

Anoniem zei

pisa heeft mooie tassies te koop!!!

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...