dinsdag 30 mei 2017

Maandag 29 mei - Relax dagje


Vanmorgen was ik al weer om half 6 wakker. Nog even blijven liggen en toen maar wat gaan internetten, de route voor morgen bekijken en de kastjes even op nieuw ingepakt. Koffie gezet en samen in bed koffie gedronken. Marco was nog lui, dus die bleef lekker liggen en ik besloot even naar de Walmart te lopen voor wasmiddel, want vandaag moesten er wat wasjes worden gedaan.

Wat rond geneusd in het winkelcentrum hier vlakbij en toen weer terug. Marco was inmiddels uit bed, dus zijn we de was gaan doen. Maar niet alles kon in de droger, dus samen weer terug en wasknijpers en touw gehaald. Zo kon de boel toch mooi ff drogen.

Dat gaat hard, want het weer is echt voortreffelijk! Vandaag wordt het ook weer zo’n 29 graden. Het duurde best lang voordat de was uit de droger kon, en nog was alles niet droog. We hebben toen alles uitgestald in de camper. Overal hing en lag was. Maar het was inmiddels al 13.00 uur en wij konden in elk geval de stad in.

Eerst richting het centrum en ergens een bakkie koffie gedronken bij Cake Betty, een soort van één mans zaakje. Toen door het centrum geslenterd, in een super leuk winkeltje geweest waar ik waarschijnlijk veeeeel meer geld had uitgegeven als ik alles zonder problemen mee naar huis kon nemen.  

Even later weer wat gaan drinken bij OsoNegro Cafe. En weer verder… we zijn toen richting het meer gelopen en hebben een flink eind langs het water gewandeld.

Bij de supermarkt wat te drinken gehaald en toen weer verder. We kwam toen uit bij Lakeside park en zijn daar helemaal rond gelopen. Af en toe op een bankje zitten met prachtig uitzicht op het meer en we hebben nog een poosje naar een recreatieve honkbal wedstrijd zitten kijken van wat plaatselijke luitjes.

Ik schat dat we tegen 8 uur terug waren bij de camper. Mexicaanse wrappies gemaakt en na het eten kwam het meest glamoureuze gedeelte van het kamperen… de tanken legen. Maar dat was gelukkig zo gefikst. We kwamen er wel achter dat de testmeters (een paneel waarop je kunt zien hoe vol de water tank, de afvalwater tank enz. zitten) niet heel goed werken. Want op de meter stond dat de afvalwatertank voor 2/3 vol zat, maar het water bleef in de gootsteen staan.... Tja... je moet het maar weten.

Al met al was het een heerlijk relaxte dag. Daar waren we gewoonweg even aan toe, want morgen staan er weer aardig wat kilometers op de planning. Het is de bedoeling dat we in Osoyoos uitkomen, zo'n 260 km van Nelson. Maar gezien we in een camper rijden en er geen snelwegen zijn, zullen we er wel zo'n vierenhalf uur over doen. En wie weet komen we wel weer gekkigheden tegen, zoals die grote truck van gisteren. Ach we zien wel, maar we hebben er in elk geval zin in!  

1 opmerking:

Anoniem zei

Hartstikke leuk om zo met jullie de vakantie te beleven ! ik hou van jullie en ik kijk al uit naar morgen. Goede reis naar de volgende bestemming :.)

Groetjes , dikke knuffels Silvia

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...