donderdag 19 april 2018

Woensdag 18 april 2018


Vanmorgen een prima ontbijt gehad in het hotel en de boel in de auto gedaan en op pad gegaan. We zijn eerst naar Lazise gereden. Lazise is echt enorm toeristisch, maar gelukkig was het niet zo knetterdruk. We vonden zonder problemen een parkeerplaats en zijn vandaaruit het centrum in gelopen. Daar was een grote markt helemaal door het dorp. We hebben er wat rond gewandeld en koffie gedronken. Toen de auto weer in richting Oostenrijk. We reden helemaal langs het meer en zagen een kabelbaan. We besloten de auto te parkeren en maar een te kijken waar de kabelbaan ons heen zou brengen. Na 44 euro te hebben betaald gingen we met de gondel naar boven. Eerst een tussen halte en toe de verder naar de top van de berg. In de winter is dit dus skigebied. Nu de sneeuw op grote delen weg was, waren er veel mensen die gingen wandelen en er kwamen veel skydivers die vanaf de berg af zweefden. Super mooi om te zien.
We hebben eerst wat gegeten en gedronken in de het restaurant boven op de berg en zijn toen een stuk gaan wandelen. Heerlijk die frisse berglucht. En het uitzicht!!!! Zo mooi!!!
Een paar uur later namen we de kabelbaan weer terug en waren het er over eens dat het z’n geld waard was geweest! Verder ging onze toch langs het Gardameer.
Onderweg hadden we een hotel geboekt in het Oostenrijkse Neustift im Stubaital. Het hotel bleek in skigebied te liggen waar echt mega veel hotels zaten, maar het nu ook prachtig mooi was. Ons hotel bleek een echt familie hotel. Super aardige mensen en in een echt Oostenrijks huis. Een beetje gedateerd was het wel met z’n “prachtige” bruine gebloemde tegels in de badkamer. Maar brandje schoon allemaal. Helaas konden we er nu niet eten, omdat het te rustig was. De eigenaar verweest ons door naar de restaurantjes in het dorp.
We besloten schnitzel te gaan eten bij Cafe-Restaurant Jagdhütte. Het was niet spectaculair, maar smaakte prima. Terug op de hotelkamer hadden we allebei de knollen kats op en voor 10 uur lagen we onder de wol.

Geen opmerkingen:

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...