zondag 15 april 2018


Zaterdag 14 april 2018

We hadden eigenlijk stijlvroeg op pad willen gaan, maar aangezien we allebei een drukke week achter de rug hadden besloten het maar kalm aan te doen en zo zaten we rond half 12 in de auto. Navigatie ingesteld op Friedrichshafen en karren maar! We zijn het er allebei over eens dat Marco’s nieuwe auto toch wel heeeel erg veel prettiger is dan de Mini of de Aygo.
We zoeven over de Duitse snelweg en maken af en toe een pitstop om wat te eten, te drinken en te tanken.

Helaas redden we het niet om langs het Hymer museum te gaan. Dit ligt vlak bij Friedrichshafen, waar we rond half 8 ’s avonds binnen rijden. En dan is het museum natuurlijk al lang dicht. We besluiten morgen even terug te rijden en er dan naar toe te gaan.
Het was echt prachtig om zo ineens de besneeuwde toppen van de Zwitserse bergen te zien en een eindje verder doemde de Bodensee op. Zo geweldig prachtig. Ik had altijd het idee dat de Bodensee een beetje een bejaarden vakantie oord was, maar het is hier echt heel mooi. Wel blij dat we nog niet in het hoogseizoen zitten, want ik denk dat het hier dan mega druk is!
We vinden ons hotel Föhr probleemloos en checken in. Prima hotel met schone, nette kamer en een heerlijk bed.

We stappen weer in de auto en Marco laat zien waar het beursgebouw hier is en waar hij normaal in het hotel zit. Tegenover het beursgebouw is de Zeppelin hangar. Er stonden twee zeppelins aan de grond. Je kunt hier dus een zeppelin vlucht maken. Dat leek ons fantastisch, maar toen we de prijzen googelden besloten we dat maar niet te doen. Maar wel mooi om te zien
We gaan nog even langs de supermarkt om wat dingetjes in te slaan en rijden dan naar het centrum om een hapje te eten. Het is duidelijk zaterdagavond en er is blijkbaar een soort “music night”. In de meeste tentjes speelt een band. Maar we vinden een pizzeria waar we een snelle hap eten en dan gauw naar het hotel, waar een heerlijk bed op ons staat te wachten.

Geen opmerkingen:

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...