woensdag 16 april 2014

Dinsdag 15 april 2014

Vanmorgen op tijd opgestaan. Eerst margreets haar gedaan, want ik had er gister knotjes in gedraaid. En dat had als gevolg dat m'n zus een weelderige bos krullen had!
Om even over 10 zaten we in ons busje op weg naar El Teide, de vulkaan. We hadden de besneeuwde top al eens gezien tijdens een van onze ritten.
De weg er naar toe was prachtig. En de vulkaan zelf echt super mooi. Een immens groot gebied. Dan weer scherpe bruine rotsen, dan weer geel zandsteen achtige rotsen, dan weer velden vol groenachtig grind. Zo mooi!!! En ver boven de krater uit, torende de Teide met zijn wit besneeuwde hellingen. Dikke tegenvaller was dat de kabelbaan naar de top buiten werking was. Dus helaas niet met de voeten in de sneeuw.
Op de terugweg zijn we even ergens een bakkie gaan doen en toen door naar huis. Tijd voor een siƫsta. Na ons middagslaapje zijn Gertjan,Greet en ik even naar de supermarkt gegaan en naderhand hebben Gertjan en ik even een soepje gemaakt.
We hebben lekker op het dakterras zitten eten. Ook avonds rustig aan gedaan. Mama en ik hebben nog even een rondje gelopen en toen tijd voor een bakkie mega sterke koffie van Gertjan. Er is hier nl geen koffiezetapparaat en gelukkig had Greet een filterhouder met filters mee genomen. Nu moet Gertjan alleen nog leren koffiezetten! ;-)

Geen opmerkingen:

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...