maandag 14 april 2014

Zaterdag 12 april 2014

Pfffffff..... Daar zitten we dan... Hoog in de lucht. En wat zijn we allemaal moe!!!!
Nog 3 kwartier en dan hopen we veilig te landen.
Na veilig te zijn geland zetten we om ongeveer 10.30 locale tijd voet op Tenerifese bodem. Naar de band om de koffers te halen en ondertussen zijn marco en ik de huurauto al vast gaan regelen. Met de koffers waren we zo ongeveer als laatsten aan de beurt. En toen op naar onze mooie witte spiksplinternieuwe citroen jumpy!
Met de TomTom er bij vonden we ons huisje eigenlijk direct. De mevrouw die de sleutel kwam brengen gebeld en die was er al snel en gaf ons een rondleiding door het huis. Toen hadden we het rijk alleen en konden we toe geven aan het doodmoe zijn. Maar goed, er moest toch wat te eten worden gehaald. Dus zijn we met z'n vieren, mama bleef in het huisje, naar de supermarkt gereden. De enige in het dorp. Daar flink ingeslagen.
Terug in het huisje zijn wij dames even een tukje gaan doen. Marco en Gertjan zijn gaan wandelen... Nou ja... Dwalen! Twee en een half uur later kwamen ze pas terug. Met veel sterke verhalen en een zere vinger. Want Gertjan kon natuurlijk niet met z'n tengels van de cactus afblijven! Toen de heren terug waren, zeiknat van de bui die ze op de pet hadden gehad, zijn ze heerlijk in de jacuzzi gaan zitten om bij te komen van de survival tocht.
Tegen half 6 zijn Greet en ik eten gaan maken. Pasta carbonara en pastasalade. Het smaakte heerlijk.
Maar goed... Het weer!!! Tja, dat is dus echt bagger! Somber en regenachtig! Niet echt leuk. Maar ja, daar is niks aan te doen.
Na het eten hebben we de boel even opgeruimd en zijn toen een eind wezen toeren. Langs een paar kustplaatsen en toen via .. Weer terug. Een heel stuk, maar wel heel mooi. Terug in ons huisje koffie met wat lekkers en toen vonden we het wel tijd om te gaan slapen. Hopen dat het weer morgen beter is.

Geen opmerkingen:

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...