woensdag 16 april 2014

Maandag 14 april 2014

Vandaag een relaxdag! 's morgens zijn marco en ik naar het strand gelopen en hebben een hele poos op de keien bij zee gezeten. Als we een poos stil zaten, kwamen er allemaal krabbetje onder de stenen vandaan. En zo gauw we bewogen, schoten ze er weer onder.
Toen hebben we bij een tentje vlak bij cappuccino gedronken en "genoten" van de WiFi! ;-)
Terug in ons huisje siësta gehouden. Ja, we passen ons echt aan, aan het Spaanse leven.
Toen we allemaal uitgesiëstaat waren, besloten we een sorbet te gaan eten met z'n allen. Helaas zat bijna alles dichten hebben we bij het enige tentje dat hier open was een smoothie gedronken.
Terug bij het huisje zijn we ons even op gaan frissen en zijn we naar Playa de las Americas gereden. Marco en ik hebben de club mee genomen naar het Hard Rock Café. Mama en het Hard Rock Café leek ons een prima combi! ;-)
Ik vroeg bij de gastvrouw om een rustige tafel. Ze wees ons een aan, maar we zaten toch wel direct onder de boxen. Uiteindelijk vonden we een ander plekje, waar het een stuk rustiger was. De jonge dame die de bediening aan onze tafel deed was een vrolijk en kleurrijk mens. Gertjan's ogen vielen er bijna uit. Als voorgerecht hadden we een grote schaal overheerlijk nacho's waar we met z'n allen van smulden. Ook de daarna geserveerde hoofdgerechten waren overheerlijk. Met een volle buik verlieten we het restaurant en hebben nog even over de boulevard gewandeld en geshopt. Was wel even leuk, maar wat de souvenir winkeltjes betreft, het is uiteindelijk ook overal het zelfde!
Toen terug naar de auto en naar ons huisje, waar de meesten een dutje gingen doen. Marco en ik hebben 's avonds nog een biertje gedronken op een terrasje vlak bij ons huisje en toen was het voor ons ook tijd om te gaan slapen.

Geen opmerkingen:

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...