vrijdag 16 juni 2017

Zondag 11 juni - Williams Lake

Wat heerlijk om wakker te worden in riante bedden en eindelijk weer eens het gevoel te hebben dak echt geslapen heb! Om half 10 even ontbeten, waar we verse wafeltjes konden bakken. Zo lekker!!!

Toen de boel in de camper gegooid en richting 150 Mile House. Ik zag nog een Coyote onderweg, maar toen we eindelijk konden keren en terug waren op de plek waar ik hem gezien had, was ie natuurlijk al weer lang gevlogen.

Voor we het wisten waren we in 150 Mile House en zagen we ChemoRV, waar we de camper morgen naar toe konden brengen. Maar het dorpje op zich was echt super klein! Eigenlijk was er niet echt iets te doen en een RV park zagen we ook niet. Dus door naar Williams Lake. Toen we de stad binnen reden, kwam het me toch wel bekend voor. Het toeristen info gebouw en alle hotelletjes aan het begin van de stad. Wat door de stad gereden en ons afgevraagd wat we zouden kunnen doen hier.

Uiteindelijk besloten de bioscoop op te zoeken en te kijken wat er draaide. Ik was daar 8 jaar geleden ook geweest, en wist dat ie in het centrum zat, maar geen idee waar. Ergens bij een tankstation kon ik (super traag) internet oppikken en googlen waar ie zat. Dus er naar toe.

Er lag nog steeds dezelfde vloerbedekking op de vloer! Zeg nou zelf… als je dit tapijtje eenmaal hebt gezien, vergeet je het niet weer!

Pirates of the Carribean draaide en we besloten daar naar toe te gaan. Geen ondertiteling natuurlijk, maar het was goed te volgen. Zo’n 2 uur later stonden we weer buiten en hadden een goeie en leuke film gezien.

We liepen terug naar de camper en zagen de Starbucks in de supermarkt zitten. Dus maar even koffie en wifi oppikken om een camping in de buurt te zoeken. Koffie besteld en… geen internet! Het zal ook eens niet! Dus maar in de camper gestapt en richting 105 Mile House gereden. We hadden wel 2 campings gezien in Williams Lake, maar het leek ons makkelijker om er toch één in de buurt van het repareer bedrijf te zoeken. Geen camping te bekennen. Het enige wat ik zag waren twee national park campings (zonder water en stroom) maar die waren 65 en bijna 100 km verder op. Dus weer terug naar Wiliams Lake en bij het (mega grote) toeristen info gevraagd naar een camping.


Ze verwees ons naar de Stampede Ground, waar een RV park bij zat. Stampede is hier een ding. Kort gezegd is het een rodeo gebeuren. De Stampede Ground is een renbaan, arena voor rodeo, stallen en alles wat er mee te maken heeft.

Bij deze Stampede zat dus ook een RV park. Daar maar heen gegaan en we konden zelf een plekje uitzoeken stond er op het bord en ons registreren door een envelop in te vullen, daar geld in te doen en deze in een brievenbus te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Helaas hadden we niet de cijfercodes van de toiletten en de wifi code. Maar ik heb heerlijk in het zonnetje buiten zitten te lezen, tot het te koud werd. Ik ben toen broodjes knakworst gaan maken, die ons prima smaakten. Later op de avond kwam de man van de camping langs en gaf ons de code’s. Dus toch nog even lekker douchen, een stukje wandelen langs de renbaan en mooi op tijd onder de wol.

Geen opmerkingen:

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...