vrijdag 16 juni 2017

Woensdag 14 juni - Prince George

Vanmorgen dus lekker uitgeslapen. Terri was al naar het werk en de kids al naar school. Dus aangekleed en direct naar The Heart Wheel-inn gereden, het restaurant waar Terri werkt.

Het deed ons wel een beetje denken aan een truckers restaurant. We hebben daar allebei bacon & eggs besteld en het is hier dus gewoon dat je er gebakken aardappelen bij krijgt. Je kunt zelfs een steak als ontbijt krijgen. Terri vertelde dat dat vooral voor de houthakkers is, die veel zwaar werk moeten doen.


We wilden afrekenen, maar dat dat mocht niet. Volgens Terri was dat al geregeld. Echt ze is zo ontzettend aardig en gastvrij! We spraken af dat we haar en de jongens vanavond mee zouden nemen naar Boston Pizza en tegen 5 uur bij hen zouden zijn.

Nu tijd voor de was. Terri had het adres van de wasserette voor ons opgezocht en binnen no time waren we er. Genoeg wasmachines om ons er 4 toe te eigenen. Na een half uur de boel in de droger en na weer een half uur hadden we alles droog en opgevouwen en waren we zo’n 25 dollar lichter!

Toen tijd om te shoppen. Marco naar de hardware store om zich nog even te vergapen aan allerlei mooi gereedschap en ik naar Michaels om nog even een bak geld uit geven 😉 Daarna samen naar een Harley Davidson winkel om te kijken voor een jas voor Marco. Helaas was er niet één bij die mooi was en dan ook nog goed zat.

Inmiddels was het half 5 en reden we terug naar Terri’s huis. Binnen de DJ en Danial ontmoet (die lagen gisteren al in bed) en even bij gekletst. Toen op naar de Pizzeria. We hebben er heerlijk (en te veel) gegeten. Maar ja, wat wil je als je als voorgerecht een berg nacho’s krijgt!!!

Na het eten nog even bijgekletst bij Terri in huis en afgesproken dat we morgen nog even een ontbijtje bij haar op het werk gaan doen, voor we verder reizen.

Nu in de camper en alle verhalen weer bijgewerkt en tijd voor een slapie!

1 opmerking:

Anoniem zei

Trusten XXX

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...