zondag 25 juni 2017

Vrijdag 23 juni - Weer naar huis

Vanmorgen ging om 8 uur uit bed, na een niet al te beste nacht. Maar dan “gewoon” een nachtje over slaan en heerlijk in eigen bed!!!

Na een ontbijtje in het hotel waar we weer zelf wafeltjes konden maken, hebben we de camper aan de overkant bij het verhuurbedrijf ingeleverd. Het ging redelijk snel en we waren eigenlijk allebei verbaasd dat we 150 dollar vergoed kregen, omdat we vertraging hadden gehad vanwege het lekkende dak. Dat was toch wel weer goede service. Al zullen we nooit weer een camper boeken bij Cruise Canada.

Toen een taxi genomen naar het vliegveld. De taxichauffeur was niet echt aardig en hij zette ons ook nog bij de verkeerde hal af. Blij dat ik hem niet zoveel fooi had gegeven. 😉 Het was even lopen naar de incheckbalie van KLM, maar dat gaf niks, want we konden de koffers toch nog niet kwijt. We waren dan ook ruim 4 uur voor vertrek aanwezig! Dus maar even naar Tim Hortons voor een cappuccino en een broodje ei…. Sorry ma’m, we’re out of eggs… nou doe dan alleen maar een cappuccino… Sorry, we are out of cappuccino too! Hahaha…. Ik vond het wel lachen en vertrok uiteindelijk met alleen een flesje water.

Even later de koffers ingeleverd (we zaten allebei net aan de 23 kilo…pfiew!) en door de douane. Ik werd ongeveer een kwartier gefouilleerd en Marco kon natuurlijk zo doorlopen. Maar uiteindelijk mocht ik ook gewoon door en zijn we eerst maar eens bij de Starbucks gaan zitten en heb lekker zitten kleppen via facetime. Zo ging de tijd toch nog aardig snel.

We besloten bij A&W nog een laatste maaltje te nemen voor we moesten boarden. Nog een laatste Poutine en een dikke overheerlijke hamburger.


En nu zitten we hoog en droog in de lucht en zijn net voorbij de oostkust van canada. Groenland is al in zicht. Nog 4 uur en 17 minuten en dan kunnen we weer voet zetten op Nederlandse bodem. Hoe geweldig we het ook hebben gehad, het is fijn om straks weer thuis te zijn.

En dan kunnen we beginnen met sparen voor onze volgende reis. Route 66? IJsland? Nieuw Zeeland? Japan…. We weten het nog niet. Maar we gaan zeker plannen maken en vooral heel hard sparen!

Dankjewel voor het volgen van onze avonturen en voor alle lieve berichtjes (op het blog of via de app) Tot de volgende keer, als ik weer ergens een anders op de aardbol wandel!

1 opmerking:

Anoniem zei

Het was super om met jullie 'mee te reizen'!!! Ben benieuwd wat de volgende vakantie gaat worden en dat spaarvarken moet dus weer gevuld worden :-). Succes met sparen en alvast heel veel plezier met het rondneuzen tussen van allerlei vakantielanden! Dikke zoen van Lella!

Donderdag 19 april 2018

Vanmorgen zaten we, na een heerlijke nachtrust, rond even over 9 aan het ontbijt. Ook dit was prima voor elkaar en wat een uitzicht!!!! Oo...